GLOW Eindhoven 2016

Van 12 tot en met 19 november 2016 staat Eindhoven voor de 11e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n veertig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. De lichtkunstprojecten worden met elkaar verbonden middels een looproute (zie onderstaande link).

De route van de binnenstad komt langs het 18 Septemberplein waar de ‘Tunnel of Light’  gepresenteerd wordt door drie studenten van de Fontys Hogeschool Engineering Elektrotechniek. Tijdens de minor ‘Be Creative’ zijn zij gestart met de bouw van een interactieve lichtinstallatie, die nu onderdeel uitmaakt van GLOWNext. Het resultaat is een levensgroot LED matrix, bestaande uit circa 3000 LED’s, die het decor vormt van een 3-dimensionale lichtervaring voor de GLOW bezoeker. Loop er maar eens doorheen en neem de besturing van het licht over. Werk samen met anderen en bereik grootse effecten of laat het geheel zijn eigen schouwspel creëren. Door de glazen zijwanden kun je het project ook van buitenaf bewonderen. Hoe dan ook, er staat je een bijzondere beleving te wachten!

Start zaterdag 12 november van 18:30 t/m 24:00 uur
Zondag t/m donderdag van 18:30 t/m 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18:30 t/m 24:00 uur

http://www/htdocs/pudnn.gloweindhoven.nl/nl/glow-route-2016

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord