Werkkamer Sinterklaas in Piazza

Sinterklaas is aangekomen! Met sloepen arriveerde Sinterklaas en zijn Pieten in Eindhoven en werden ze ontvangen met een warm applaus. Na een gezellig onderonsje met de nieuwe Burgemeester, die meteen een ambt als hulppiet toegewezen kreeg, ging de stoet verder door de binnenstad waar deze eindigde op het 18 Septemberplein waar het reuze gezellig was.

Tot aan 5 december heeft de goed heilig man het er maar druk mee om straks weer elk kind (klein en groot) te voorzien van het juiste geschenk. Om dit feest een extra knus gevoel te geven is er een werkkamer voor Sinterklaas ingericht die bij speciale gelegenheden open gaat. Dus hou onze website of Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

We wensen iedereen een fantastisch Sinterklaasfeest toe!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord