De Partylook Black Beauty

Mocht je nog een nieuwe partylook willen tijdens de feestdagen dan is deze Black Beauty look op Black Friday wel passend! Een blurred smokey eye is als de little black dress onder de oogmake-up: altijd goed. Maak ’m dit eindejaar blurred voor een intens dramatisch en doordringende blik.

Egale basis
Breng een vloeibare foundation aan en werk hem uit met een penseel. Zo voorkom je strepen en vegen en krijg je een egale en transparante basis. Gebruik onder je ogen een concealer om donkere kringen te camoufleren. Extra belangrijk bij smokey eyes, omdat de donkere tint onder je ogen anders door lijkt te lopen.

Shaping
Om je gezichtsvorm te accentueren, kun je gaan shapen. Breng een donkere tint aan nét onder je jukbeenderen om een schaduw te creëren en ze zo te accentueren. Op het midden van je voorhoofd, je neusbrug en net naast je neus komt een lichtere kleur, zodat die plekken mooi het licht vangen.

Wenkbrauwen
Je wenkbrauwen hou je naturel. Zijn ze erg licht, dan kun je ze met een wenkbrauwpotlood iets aanzetten. Begin met dunne streepjes in de groeirichting en bouw het langzaam op. Borstel ze met een wenkbrauwborsteltje in model.

Smokey eyes
Trek met een zwart kohlpotlood een dikke lijn langs de bovenste wimperrand. Begin bij je binnenste ooghoek en laat het lijntje bij de buitenste ooghoek iets omhoog lopen. Je hoeft niet heel netjes te werken, je gaat de kohl straks nog blenden. Ook op je onderste ooglid teken je een kohllijntje. Werk de zwarte kohl met een penseel mooi uit over je oogleden en laat hem in je ooghoeken licht vervagen. Een beetje te veel? Met een wattenstaafje werk je dat makkelijk weg. Breng op je bewegende oogleden donkere oogschaduw aan, en boven je arcadeboog een lichtere tint. Laat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Lippen
Bij smokey eyes kun je je lippen heel naturel houden. Maar voor een party is het ook leuk om juist all the way te gaan. Maak je look compleet met een donkerroze of kersenrode lipstick.

Laat je adviseren door ICI Paris XL welke producten je moet hebben of als je vragen hebt over de wijze van het aanbrengen van deze glamour look!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie