De partylook Golden Glitter

Meet jezelf dit eindejaar een gedurfde glitterlook aan en de feestelijke attitude die erbij past. Laat je anders adviseren bij ICI Paris XL over deze look.

Een egale teint
Een lichte, egale teint vormt de basis voor deze look. Daarvoor breng je een foundation aan die je goed uitwerkt met een speciale foundation kwast. Daarmee krijg je een mooi dekkend resultaat en zijn al je oneffenheden weggewerkt.

Contouring
Door te spelen met licht en schaduw kun je de vorm van je gezicht subtiel veranderen. Je hebt er twee tinten poeder voor nodig. De donkere tint breng je aan op de plekken die je wat weg wilt laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld een rond gezicht wat smaller laten lijken. De highlighter komt op je neus, je wangen, je kin, onder je ogen en op je voorhoofd.

Natuurlijke wenkbrauwen
Gebruik een wenkbrauw penseel om je wenkbrauwen in model te brengen. Eventueel een wenkbrauwgel om extra aan te zetten. Door met het borsteltje van de wenkbrauwgel tegen de groeirichting in de strijken, komen de haartjes iets omhoog en worden je wenkbrauwen mooi vol en natuurlijk.

Golden glitter eyes
Breng de glitteroogschaduw aan met je vingertoppen, zodat je de glitters mooi kunt verdelen. Trek vervolgens met een penseel een lijntje langs je wimperrand.

Fixeren
Oogschaduw met losse glitters heeft de neiging om na verloop van tijd wat te vervagen. Jammer! Je kunt dat voorkomen door een beetje settingspray over je gezicht te verstuiven. Zo is je make-up meteen longlasting.

Elegante wimpers
Om je wimpers te accentueren breng je twee laagjes zwarte mascara aan. Haal het borsteltje zigzaggend door je wimperhaartjes, dan worden ze mooi gescheiden.
Tip: vind je het lastig om de onderste wimpers te doen, hou de borstel dan verticaal vast en kleur ze met het puntje van de borstel. Werkt perfect!

Volle lippen
Kies voor een donker bordeaux kleurige lipstick tint en breng die aan met een lippenpenseel.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord