Korte broek op je werk?

De temperaturen lopen aardig op en wellicht heb je afgelopen week met je handen in het haar voor je kast gestaan, want wat trek je aan met dit warme weer?

Laten we hopen dat er in ieder geval airco op je werk is maar dat is zeker niet vanzelfsprekend.
En wilde jij ook graag die korte broek aan maar vroeg je je af of dit wel verantwoord is?
Wij gaan je dit natuurlijk even haar fijn uitleggen.

Goude regel
In het blauwe boekje “de absolute stijlgids voor mannen” van De Vries & Wolbrink staat dat het dragen van een korte broek tijdens kantoor uren echt not done is. Hoe warm het ook is een korte broek kan echt niet.

Mannen vs Vrouwen
Hoewel het vrouwen op een zonnige dag wel met de benen bloot naar kantoor kunnen komen, ligt dit voor mannen toch net even iets anders. Natuurlijk zijn er stijlvolle korte broeken maar toch moet je jezelf afvragen of dit geaccepteerd wordt door je collega’s en nog belangrijk, door je baas.

Afspraken
Zit je de hele dag op kantoor en heb je geen afspraken? Dan kun je het overwegen (als het door je baas/ collega’s geaccepteerd is) om een korte broek aan te trekken. Als je afspraken hebt is dit echt uit den boze.

Gouden tip, pols even bij je collega’s hoe hun hierover denken en bij twijfel, gewoon die lange broek aan en thuis lekker met de blote benen in de zon! Geniet van het prachtige weer!

Laat je adviseren bij Meyer & Meyer Herenmode!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie