Nieuw in Piazza: Scamm

Door de komst van de nieuwe winkel van ONLY is de fashionstore Scamm verhuisd binnen Piazza, tussen WE en H&M, waar zij mooie en betaalbare dames- en herenkleding en schoenen verkopen.

Scamm is een snel opkomend merk dat de laatste modetrends scherp in de gaten houdt met nieuwe collecties waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit is duidelijk terug te vinden in de stoere, mannelijke en tegelijkertijd stijlvolle kleding van Scamm. Kleding van Scamm is onder andere te herkennen door de mooie getailleerde pasvormen, de kwaliteit van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt en de allure die de kleding uitstraalt. Scamm heeft altijd een aantal slim-fit shirts, truien en vesten in de collectie, met subtiele details die ieder kledingstuk altijd weer uniek maken.

Kom langs en laat je bij Scamm inspireren door de laatste modetrends.

 

Misschien vind je dit ook interessant