Groene restyling

Piazza Center heeft de afgelopen jaren een schitterende metamorfose ondergaan om haar shoppers en retailers nog meer te kunnen bieden, maar het was nog niet helemaal af.

Op dit moment zijn we bezig met de laatste fase van de restyling, waarbij aan Piazza Center nog meer sfeer en beleving wordt toegevoegd. Zo worden er o.a. op diverse plaatsen nieuwe lichtarmaturen aan de glazen overkappingen gehangen.
Al eerder is er aan de verdiepingen van Piazza Center groen toegevoegd in de vorm van mooie olijfbomen. Door de hierbij geplaatste zitjes is het zowel tijdens als na het shoppen aangenaam vertoeven in Piazza Center.
Maar er gaat nu iets unieks bijkomen; wij brengen de komende weken een hangende groene tuin aan. Deze plantenringen worden opgehangen aan de glazen overkappingen en samen met het nieuwe verlichtingsplan gaat dit een mooi en indrukwekkend geheel vormen.

Dit houdt echter wel in dat de komende tijd bezoekers hier en daar wat hinder van deze werkzaamheden kunnen ondervinden. Wij willen echter benadrukken dat alle winkels bereikbaar blijven en het shoppen dus ongestoord door kan gaan.
Alle winkeliers van Piazza Center heten jullie dan ook nog steeds van harte welkom, inmiddels hebben zij weer de nieuwste voorjaarscollecties binnen waarmee je jezelf in de laatste fashiontrends kunt (laten) stylen.

Wij houden jullie de komende weken op de hoogte over de stand van de werkzaamheden, maar dat mag zeker de pret van een bezoek aan Piazza Center niet drukken.

Wij zijn reuze benieuwd wat jullie straks vinden van onze laatste fase van de restyling.

Namens het gehele Piazza Center wensen wij jullie een gezellig verblijf in ons winkelcentrum toe.

Misschien vind je dit ook interessant