Pinksteren

Met een lang Pinksterweekend voor de boeg met fantastisch weer wordt het extra genieten.

Door het mooie weer is er van alles te doen. Zo zijn alle terrassen open en kan er volop genoten worden van een lekker hapje en drankje. Daarnaast zijn er veel winkels geopend met de laatste trends in fashion en make-up. Hiermee wordt een dagje Eindhoven nog gezelliger.

In Piazza Center zijn ook alle terrassen geopend. Van La Place op de bovenste verdieping tot Ekmekci en Dunkin Donuts op de begane grond. Zij zijn het gehele Pinksterweekend geopend. Ook onze winkels zijn geopend, alleen variëren daarvan de openingstijden per winkel. Zo zijn enkele winkels 1e Pinksterdag gesloten maar zijn alle winkels geopend op 2e Pinksterdag. Kijk bij jouw favoriete winkel op de website wat hun exacte openingstijden zijn.

Geniet van het lange weekeinde en we hopen je te mogen begroeten in Piazza.

Misschien vind je dit ook interessant