Babyshower bij Name It

Op woensdag 29 november organiseert het team van Name It een betoverende Baby Shower avond, en we willen jou van harte uitnodigen om met ons mee te doen aan dit bijzondere evenement!

Van 19:00 tot 21:00 uur wordt de winkel omgetoverd tot een ontmoetingsplaats voor toekomstige ouders en iedereen die geïnteresseerd is in het prachtige avontuur van ouderschap. We hebben een geweldige line-up van partners die hun kennis en ervaringen delen over zwangerschap en ouderschap. Deze avond belooft een schat aan waardevolle inzichten, tips en inspiratie te bieden voor degenen die zich voorbereiden op de komst van hun kleintje.

Voor alle zwangere en pas bevallen moeders heeft Name It een speciale traktatie! Kom naar de Baby Shower op 29 november en ontvang een geweldige goodiebag. Maak daarnaast kans op leuke prijzen en ontdek super toffe deals die je niet wilt missen. Tag je shopmaatje en maak kans op een gouden ticket! Deze actie loopt via Facebook en Instagram van Name It – onder de aanmeldingen verloten ze een gouden ticket ter waarde van €25,-.

Aanmelden voor deze avond gaat via Name It DM/Messenger Facebook of Instagram of loop even de winkel binnen. Vrienden en familie zijn ook van harte welkom, dus nodig gerust iedereen uit.

Dus, ben je klaar voor een avond vol babygeluk, inspiratie, goodiebags, prijzen en geweldige deals? Meld je vandaag nog aan en maak je klaar voor een onvergetelijke Baby Shower bij Name It!

Misschien vind je dit ook interessant