Beleef de sensatie van West Coast Swing: flashmob alert op 30 maart!

Op zaterdag 30 maart, rond de klok van 11 uur ’s ochtends, staat er iets opwindends op het programma: een Flashmob Alert! Zeven fantastische dansparen zullen een spetterende demonstratie geven van 3 minuten in de sensationele stijl van West Coast Swing (WCS). Dit is een ervaring die je niet wilt missen!

WCS is zonder twijfel een van de snelst groeiende dansstijlen van dit moment. Het heeft de wereld veroverd, vooral dankzij de immense populariteit op platforms zoals TikTok. Voor degenen die niet bekend zijn met WCS, het is vergelijkbaar met Salsa, maar met een uniek elastisch effect en een ongeëvenaarde vrijheid voor beide danspartners. Het is een dansstijl die een ongekende energie en expressie mogelijk maakt, en dat is precies wat deze Flashmob tot een niet te missen evenement maakt.

Stel je voor: zeven gepassioneerde dansparen die de dansvloer betreden, synchroon bewegend op het ritme van de muziek, met gracieuze en krachtige bewegingen die je zullen betoveren. Dit is jouw kans om live getuige te zijn van de magie van West Coast Swing en om de energie van deze opkomende dansstijl zelf te ervaren.

Maar dat is nog niet alles! Naast deze adembenemende demonstratie, bieden Gordon Mac Donald en Sanne van Bekkum bootcamps en workshops aan voor degenen die geïnspireerd raken en meer willen leren over deze geweldige dansstijl. Wil je jezelf onderdompelen in de wereld van West Coast Swing? Dit is je kans! Voor meer informatie 06-20633067.

Zet deze datum vast in je agenda en bereid je voor op een danservaring die je nog lang zal bijblijven. Mis het niet!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant