Ontdek de nieuwe ONLY Shop in Piazza: mode, korting en leuke extra’s!

Op donderdag 16 mei a.s. wordt een gloednieuw tijdperk van stijl en winkelervaring ingeluid in het hart van Eindhoven. ONLY, het iconische modemerk dat bekend staat om zijn trendy kleding, opent haar deuren in een spectaculaire nieuwe winkellocatie in Piazza. En het wordt groots gevierd!

De feestelijke opening gaat gepaard met een knaller van een aanbieding: maar liefst 25% korting op de hele collectie en dat maar liefst 10 dagen lang! Of je nu op zoek bent naar de perfecte zomerjurk, een stijlvolle denim, of gewoon wat frisse accessoires om je garderobe op te fleuren, dit is jouw kans om jezelf te trakteren op een nieuwe look voor minder.

Wat deze opening nog spannender maakt, is de omvang van de nieuwe ONLY winkel. Gelegen in het voormalige H&M-pand, beslaat het maar liefst 1.200 vierkante meter! Hiermee vestigt ONLY direct zijn status als de grootste en meest verleidelijke winkel in de hele Benelux. Een bezoek aan deze nieuwe hotspot staat garant voor een winkelervaring van formaat!

Maar er is meer dan alleen winkelen. Tijdens de openingsdagen staat er een aantal leuke extra’s op het programma om de feestvreugde te verhogen. Zo worden de eerste 100 klanten op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei getrakteerd op gratis Dunkin’ Donuts! Een zoete beloning voor de vroege vogels die als eerste de nieuwe collectie willen bewonderen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent om jouw favoriete stukken te scoren en te genieten van een heerlijke traktatie.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens het openingsweekend deelnemen aan een spannende event door de straten van Eindhoven. Er worden maar liefst 10 ONLY jeans verstopt op verschillende locaties in de stad. Vind jij er een? Lever hem dan in bij de nieuwe ONLY shop in Piazza en ontvang een gloednieuwe ONLY jeans helemaal gratis! Een leuke en interactieve manier om de stad te verkennen en beloond te worden met een trendy nieuw kledingstuk.

Kortom, de opening van de nieuwe ONLY in Piazza belooft een onvergetelijk evenement te worden. Mis deze kans niet om te profiteren van exclusieve kortingen, heerlijke traktaties en spannende verrassingen. Kom langs en ontdek de nieuwste fashion hotspot van Eindhoven, waar stijl en plezier samenkomen! We zien je graag op 16 mei in Piazza!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant