Opening Decathlon-vestiging Eindhoven

PERSBERICHT

Op woensdag 19 oktober opent Decathlon haar negende Nederlandse vestiging in het Piazza Center in Eindhoven.   

De nieuwe winkel wordt geopend in de oude vestiging van Zara in Eindhoven en is ongeveer 1.000 m2 groot. Decathlon heeft sinds 2012 al een grote winkel van 5.200 m2 in Best, net buiten Eindhoven. Hier kunnen alle artikelen voor 65 sporten uitgeprobeerd en gekocht worden. Met de winkel in Piazza zoekt Decathlon nadrukkelijk de verbinding met de Eindhovense binnenstad om ook de sporters die daar winkelen te bereiken. In de winkel in Eindhoven liggen sportartikelen voor een grote hoeveelheid verschillende sporten in de schappen. Het complete Decathlonaanbod kan via touchscreens in de winkel zowel aan huis als in de winkel bezorgd worden. Door de combinatie van de grote winkel in Best, de winkel in Eindhoven en de webshop kan de Eindhovense sporter nu bij Decathlon terecht op de manier die hem of haar het beste uitkomt.        

Om de opening te vieren fietst wielrenner Steven Kruijswijk op 19 oktober samen met klanten en medewerkers vanaf de Decathlon winkel in Best naar de Piazza om daar de nieuwe winkel te openen. Ook organiseert Decathlon, in samenwerking met gemeentelijke organisatie Booster, een sportdag waarbij kinderen verschillende sporten kunnen beoefenen op het 18 Septemberplein in Eindhoven. Op maandagavond 17 oktober organiseert Decathlon een besloten pre-opening voor 38 lokale studentensportverenigingen waar minimaal 300 mensen verwacht worden.

Om 11:30 uur beginnen de openingsfestiviteiten met de binnenkomst van de fietsers en toespraken van onder andere vestigingsdirecteur Wout Vringer. Om 12.00 uur  wordt de winkel officieel geopend door Steven Kruijswijk en Wout Vringer. De sportdag begint om 13:00 uur. 

Adres Decathlon Eindhoven  Piazza 52, Eindhoven Centrum    

Voor de pers

Wout Vringer staat de pers tussen 12:00 en 13:00 uur graag te woord om u meer te vertellen over de winkel en het concept van Decathlon. Wij horen graag of u op de openingsdag aanwezig wilt zijn en of u een gesprek met vestigingsdirecteur Wout Vringer zou willen. U kunt dit aangeven via info@piazzacenter.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie