KENZO X H&M collection

Binnenkort komt de vernieuwend, creatief en vol speelse energie collectie van KENZO bij H&M. KENZO is een luxe merk uit Parijs dat de ingetogen Franse chic negeert en inzet op een caleidoscopische jungle met een internationale vibe. Opvallen en een onconventioneel gebruik van motieven en texturen gaan ze niet uit de weg. KENZO brengt met deze collectie een ode aan Kenzo Takada, de oprichter van het modelabel, een ode aan het verleden, het heden en de toekomst. Veel van de stukken zijn binnenstebuiten te dragen, een typisch kenmerk van KENZO, en van hoogstaande, ambachtelijke kwaliteit. Er is een mooie balans tussen street style en gewaagde, originele stukken, zoals jurken met linten, kimono’s en jacks van imitatiebont in neonkleuren.

Vanaf 3 november zal de KENZO X H&M collectie verkrijgbaar zijn.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie