Simoni Club komt naar Nederland en opent haar winkel in Piazza Center Eindhoven

Simoni Club staat voor luxe en moderne herenkleding en komt uit Istanbul. Simoni Club zal vrijdag 31 maart haar deuren openen in Piazza en wordt daarmee de eerste Nederlandse winkel van dit merk. De winkel is gevestigd op de tweede etage van Piazza naast MOTION en Pipoos.

Piazza is fashion, leisure, eten & drinken en lifestyle, verdeeld over vier verdiepingen. Het winkelcentrum biedt een unieke ambiance met veel ruimte en licht. En bekende merken, zoals Zara, H&M, Decathlon, Dunkin’ Donuts, Media Markt en ICI Paris, evenals leuke lokale boetieks. De spraakmakende fantasiewereld van MOTION zorgt samen met onder andere La Place en Ekmekci voor een plezierige en culinaire afwisseling.

Met de komst van Simoni Club is Piazza weer een fashionmerk rijker.

Misschien vind je dit ook interessant