Druk bezocht Paasweekeinde

Afgelopen weekeinde was het gezellig druk in de gehele binnenstad van Eindhoven. Zo ook in Piazza Center. Dit kwam door het lange weekeinde, het mooie weer maar ook door de komst van vele internationale bezoekers.

Door het heerlijke weer zatten de buitenterrassen van La Place, Dunkin Donuts en Ekmekci helemaal vol. De nieuwste trends in de fashion winkels en parfumerie zorgde voor plezierig verblijf in alle winkels. Ook de nieuwste herenmodezaak konden ook veel nieuwe klanten verwelkomen.

Om het extra gezellig te maken was op zaterdag 8 april de Paashaas op bezoek die jong en oud een glimlach op het gezicht toverde. Met de eerste stap in het winkelcentrum kwamen onze jonge bezoekers meteen op onze grote pluizige vriend afgerend voor een high five, een knuffel en niet te vergeten een overheerlijk paaseitje. Maar ook onze andere bezoekers vonden het fantastisch om met hem op de foto te kunnen. Ook internationale gasten (voetbalteam uit UK) maakte een pitstop in Piazza om met de Paashaas op de foto te kunnen. 

Wij hopen dat iedereen genoten heeft van een heerlijk Paasweekeinde en dank voor jullie komst naar Piazza. Wij hopen jullie snel weer te mogen begroeten.

Misschien vind je dit ook interessant