Koningsdag 2023

Koningsdag! 27 april vieren wij dit weer uitgebreid door heel Nederland, helemaal omdat onze Willem al weer 10 jaar Koning der Nederlanden is.

Ondanks dat het Koninklijk paar voor deze feestdag naar Rotterdam gaat, wordt het ook een groot feest in Eindhoven. Overal is wat te doen. Zo kunnen de kleedjes ‘afgestoft’ worden en verkopen maar en niet te vergeten de diverse vrijmarkten met oude spelen zoals koekhappen en spijkerpoepen. En zijn er weer de nodige spektakels op Koningsnacht te beleven.

Wij zijn in ieder geval geopend om deze dag samen met jullie te vieren. Let wel sommige winkels zullen hun deuren pas om 12 uur openen. Kijk even op de website van je favoriete winkel voor meer informatie.

Namens het gehele Piazza Center wensen wij iedereen een hele fijne Koningsdag toe.

Misschien vind je dit ook interessant