Liberation040 spektakel op 16 september 2023

Get ready voor een epische terugkeer naar het bruisende 18 Septemberplein, midden in het hart van de stad, vlak naast het station. Het beloofd bovendien een zonnige dag te worden!

Voel de opwinding van Liberation040 zoals nooit tevoren! Dit jaar gaan we los op zaterdag 16 september 2023 van 12.00 tot 01.00 uur. En guess what? Je hebt geen kaartjes nodig, want toegang is helemaal GRATIS! Dus zorg dat je erbij bent!

Het hele terrein is rolstoelvriendelijk en we hebben zelfs gezorgd voor een invalidentoilet.

Middagdeel
Tussen 12.00 en 18.00 uur vindt het middagdeel van Liberation 040 plaats! Trek naar onze gezellige bar of foodtrucks en geniet van heerlijke snacks op ons terras. Maar dat is nog niet alles: je wordt verwend met de beste bandjes en beats. Op het culturele plein ontmoet je organisaties zoals Amnesty, Unicef en Defensie. En oh, voor de kleintjes hebben we te gekke activiteiten opgezet in onze Kids Area! Houd je portemonnee thuis, want we gaan digitaal: alleen pinnen! En de munten? Die haal je gewoon bij de kassa’s.

Avondspektakel
Na het avonddeel verdwijnt het terras om ruimte te maken voor een grote dansvloer, open van 18.00 tot 01.00 uur! Foodtrucks blijven paraat voor een smakelijke hap, en de bars zijn ready voor jouw favoriete drankjes. En dat is nog niet alles – het avondprogramma heeft muziek voor jong en oud in petto. Mis dit niet!

Mark your calendars, spread the word, and let’s rock Liberation040 als nooit tevoren!

Misschien vind je dit ook interessant