Dinner in Motion presenteert met trots een gloednieuwe show 

Na maanden van intensieve voorbereidingen en innovatie, is Dinner in Motion (DIM) klaar om bezoekers te verwonderen met een ervaring als nooit tevoren. Deze gloednieuwe show is een unieke blend van hoogwaardige gastronomie en de nieuwste technologieën.

Vanaf begin dit jaar hebben de content designers en technisch specialisten van DIM samengewerkt om dit nieuwe concept te realiseren. In de show worden bezoekers ondergedompeld in een wereld van surrealisme, voeren ze door de magie van een weelderige jungle en raken ze betoverd door sfeervolle klanken. Een opvallende toevoeging is de state-of-the-art interactieve tafel, die de gehele dinerervaring naar een nieuw niveau tilt.

Wat DIM echter onderscheidt, is de aandacht voor zowel technologie als culinaire kunst. Een woordvoerder van DIM vermeldt: “De nieuwe show is een evenwicht tussen technologie en gastronomie.” Om dit te onderstrepen, heeft het culinaire team van DIM speciaal voor deze show gerechten gecreëerd met verrassende smaken en presentaties.

De vernieuwde show van DIM is nu te reserveren via  www.dinnerinmotion.nl

 

Misschien vind je dit ook interessant