Le Roman & Simoni Club

Binnen Piazza Center hebben we diverse fashion stores. Naast grote namen zoals Only, Esprit, WE, H&M en Zara hebben we ook mooie retailers als Tauphe, Name It en Scamm. Voor grote en kleine fashionista’s zijn er de laatste trends te verkrijgen. 

Maar in Piazza Center kun je ook slagen voor bruidsmode en gala-outfits. Wist je dat je bij Simoni kunt slagen voor fantastische pakken, voorzien van gilet en stropdas vanaf € 295,00? Ook de toekomstige bruidegom kan hier goed slagen voor een kwalitatief hoogwaardig pak tegen betaalbare prijzen. 

Dames die op zoek zijn naar een mooie avond- of galajurk kunnen terecht bij Le Roman. Daar worden jurken voor een betaalbare prijs geheel op maat voor je gemaakt en hebben ze bij elke jurk bijpassende schoenen en tassen. Ook de toekomstige bruid wordt hier in de watten gelegd en kunnen zelfs bruidsmeisjes en -jonkers geheel aangekleed worden, waardoor het een schitterend geheel wordt. 

Ze hebben beiden de beste kwaliteit en alles wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. Je vindt Le Roman naast Decathlon op de 1e etage en Simoni Club naast Pipoos op de 2e etage van Piazza Center.

Misschien vind je dit ook interessant