Een Onvergetelijke Dag voor Jong en Oud

Op zaterdag 18 november staat Eindhoven op zijn kop, want Sinterklaas en zijn kleurrijke gevolg komen aan op het 18 Septemberplein. Het belooft een dag vol vreugde, muziek en plezier te worden, waar vele kinderharten sneller van zullen gaan kloppen.

Traditiegetrouw biedt het programma op het 18 Septemberplein een scala aan activiteiten, gepresenteerd door niemand minder dan Mikey en Megan. De spanning stijgt tot het moment dat Sinterklaas en zijn vrienden arriveren. Om 13.00 uur wordt de goedheiligman officieel verwelkomd door burgemeester Dijsselbloem en de kinderen van Eindhoven. Het startschot voor een dag vol ontmoetingen en entertainment!

De Meet & Greet begint direct na de officiële ontvangst, waarbij verschillende artiesten het podium betreden om jong en oud te vermaken. Van optredens door Mikey & Megan tot aan Holiday, Pietje Melodietje, Sweet April Girlband en Os Malandros; de line-up belooft een feest van jewelste. Beyond Studio’s verzorgt samen met de kinderen van Eindhoven een betoverend dansoptreden en je kunt zelfs op de foto met de schattige mascottes Phoxy en Woutje.

Iedereen is welkom op dit grootschalige Sinterklaasfeest, waarvoor zowel kleine als grote kinderen veel te beleven valt. Het wordt een dag vol magie, lachen en genieten van het samenzijn. Dus zet 18 november in je agenda en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van het Sinterklaasfeest in Eindhoven!

Misschien vind je dit ook interessant