Kerstevents in Piazza

De feestdagen staan voor de deur en wij zijn klaar om een betoverende sfeer te creëren vol warmte en gezelligheid. Onze speciaal georganiseerde kerstevents beloven een extra dosis vreugde en samenzijn.

Dit jaar hebben we een speciale verrassing voorbereid, want de Kerstman zelf zal langskomen, vergezeld door Rudolf met zijn arrenslee. Deze iconische figuren zullen de magie van Kerstmis naar ons evenement brengen, waardoor jong en oud zich in een winterwonderland wanen.

Maar dat is nog niet alles – een betoverende kersttrein zal zijn weg banen door het festijn, waardoor de sfeer nog gezelliger wordt. De fonkelende lichtjes, de vrolijke deuntjes en de feestelijke sfeer zullen zorgen voor onvergetelijke momenten en glimlachen op ieders gezicht.

  • Zaterdag 16 december 2023 van 13 tot 17 uur: Kerstman vergezeld door Rudolf en z’n arrenslee die 6 kids tegelijk meeneemt in een rondtour
  • Woensdag 20 december 2023 van 13 tot 17 uur: de betoverende Kersttrein die 24 kids tegelijk een onvergetelijk moment bezorgen
  • Zaterdag 23 december 2023 van 13 tot 17 uur: de Kerstman op bezoek die wat lekkers uitdeelt

Dus trek je warme winterkleding aan, verzamel je dierbaren en kom naar onze kerstcelebratie. Samen zullen we herinneringen maken, genieten van de betovering van het seizoen en proosten op vreugdevolle momenten. Laat de feestelijkheden beginnen!

Misschien vind je dit ook interessant