Nieuwe grote ONLY en ONLY & SONS in Piazza Center Eindhoven

ONLY heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. ONLY is een compleet merkenhuis voor vrouwen, mannen en kinderen en een van de grootste denimmerken van Europa. De nieuwe winkel zal worden gevestigd op de begane grond en de 1ste-etage van Piazza Center (de huidige locatie van H&M) en heeft een oppervlak van ruim 1.200 m2.

ONLY is op een andere locatie al aanwezig in Piazza Center. Deze winkel van 427 m² zal worden omgebouwd tot een ONLY & SONS. Ook Name It, eveneens onderdeel van Bestseller, is met een winkel van 150 m² aanwezig in Piazza Center. Piazza Center is een overdekt winkelcentrum in het centrum van Eindhoven aan het 18Septemberplein en de kop van de Demer. Piazza is fashion, leisure, food en lifestyle, verdeeld over vier verdiepingen. Het winkelcentrum biedt een unieke ambiance met veel ruimte en licht, direct naast de Bijenkorf, het centraal station en de grootste parkeergarage van Eindhoven. Bekende merken, zoals Zara, Decathlon, Esprit, Pipoos, Dunkin, Media Markt en ICI Paris, evenals leuke lokale boetieks, maken deel uit van Piazza Center. De spraakmakende fantasiewereld van MOTION en Dinner in Motion zorgt samen met onder andere La Place en Ekmekci voor een plezierige en culinaire afwisseling.

City Real Estate in samenwerking met Berkhouwe heeft de verhuur namens eigenaar Piazza Invest B.V. verzorgd.

Misschien vind je dit ook interessant