Piazza CenterPiazza Center Eindhoven

Piazza Center

Piazza Center, een overdekt winkelcentrum aan het 18 Septemberplein, hartje binnenstad. Piazza is fashion, trends en lifestyle. Vier verdiepingen, een unieke ambiance met veel ruimte en licht, bekende merken en gegarandeerd geslaagd shoppen.

Piazza Center Eindhoven

Architectuur

Door slim en overvloedig gebruik te maken van daglicht en open ruimtes heeft de Italiaanse toparchitect Massimiliano Fuksas een ambiance gecreëerd waarin je je meteen prettig voelt. Het glazen dak zorgt in het hele winkelcentrum voor een natuurlijke lichtinval.

Piazza ligt naast het monumentale gebouw van de Bijenkorf (ontwerp Gio Ponti). Deze twee gebouwen samen vormen één ‘urban element’ in het centrum van Eindhoven.

Eindhoven Piazza Center Eindhoven

Nergens in het zuiden is een dag winkelen zo compleet. Winkels, grote warenhuizen, leuke speciaalzaakjes, gezellige terrassen. Eindhoven heeft een zeer breed winkelaanbod, alle bekende formules zijn aanwezig. De grote overdekte winkelcentra, met ieder een geheel eigen sfeer, maken deze winkelstad helemaal compleet.

In de verschillende straten en pleinen zijn voldoende lunchrooms, cafés, koffiecorners en restaurants te vinden voor een gezellige stop tijdens een dag winkelen. Alles in de binnenstad is op loopafstand bereikbaar.